Sponsorit

EV Challenge -tapahtuman päätukijana vuonna 2023 on AL-lataus Oy

AL-Lataus Oy

AL-lataus Oy

Pääyhteistyökumppanina EV-Challengelle on AL-lataus Oy, joka vastaa Autoliiton latausliiketoiminnasta. Yhtiö tuottaa Autoliiton jäsenille ja muillekin autoilijoille edullisia latauspalveluja kattavasti ympäri Suomea. Autoliiton oman latausverkoston rakentaminen on käynnistetty ja ensimmäinen latauspiste on Iittalassa, missä on kilpailun tauko. AL-latauksen asiakkailla on yhteistyön kautta käytössään myös Virta Global Networksin latauspisteet ympäri Eurooppaa.


Autolle.com
 on perustettu 2014 ja sen oululainen perustaja Niklas Nukari pokkasi Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon vuonna 2017. Autolle.com on rohkeasti digitalisoinut autokauppaa, ja sen nopea kasvu ja innovatiivisuus on myös huomattu yritysmaailmassa.  Autolle.com on aina puhunut avoimemman autokaupan puolesta ja toimittaa kaikista autoista kattavat kuntotarkastusraportit asiakkaille. Tavoitteena on, että asiakas tietää, mitä ostaa, entistäkin paremmin. 

Yli 85 prosenttia Autolle.comin kaupoista tehdään netissä, ja samalla prosentilla autot myös toimitetaan valmiiksi kotiin.Korona vauhditti myös liiketoimintamallien kehitystä, minkä tuloksena Autolle.com lanseerasi yksityisleasingin nimellä Huoleton kesällä 2020. Autolle.com tarjoaa myös yrityksille laajaa palveluvalikoimaa aina yhteiskäyttöautopalveluista sopimushallintaan eikä rahoitustakaan ole rajoitettu vain autoihin, vaan myös koneisiin ja laitteisiin. 

Digitalisaatiosta huolimatta myös paikallinen läsnäolo on yritykselle tärkeää ja löydätkin Autolle.comin toimipisteitä ympäri Suomea. Viimeisin alueavaus oli Kuopiossa, mutta lisäksi löydät yrityksen Oulusta, Raisiosta, Kempeleeltä, Tuusulasta ja Vantaalta. Autolle.com on panostanut paljon sähköautoiluun, joka on vaihtunut tulevaisuuden trendivisiosta valtavirtaan. 

Vuoden 2022 EV Challenge -ajolle lähdettiin Autolle.comin Vantaan toimipisteestä.  Myös vuonna 2023 Autolle.com on kilpailun tukija.